Direct naar content

Binnenkijken bij Fabiana en Jordy

3 min leestijd

Wat als je droomkeuken tijdens een gezellig borrelmoment wordt ontworpen in de gedachten van een keukenontwerper? Het overkwam Jordy en Fabiana. Ze kochten een kavel en kregen de kans om hun eigen huis te bouwen. Hun goede vriend Marc – keukenontwerper bij Keukenmaxx – hielp hen met de keuken. Er waren genoeg wensen, maar welke keuzes er dan precies voor de keuken gemaakt moesten worden? Marc verraste Jordy en Fabiana met een creatief keukenontwerp, en dat werd een schot in de roos.

Alle vrijheid binnen het ontwerp

Je zou denken dat als iemand je goed kent, een keukenontwerp een fluitje van een cent is. Niets is minder waar. Bij Keukenmaxx zijn de keuzes oneindig en Marc kreeg alle vrijheid in zijn keukenontwerp voor het stel, mits er in de keuken alle ruimte kwam om lekker te kunnen koken. Iets waar ze beiden dol op zijn. Een combi-stoomoven en een luxe, ruime koelkast mochten daarom niet ontbreken in hun keuken.

Dat de keuken kwaliteit moest uitstralen, was voor Marc een logische keuze die bij Jordy en Fabiana past. Daarom ontwierp hij een greeploze, donkerhouten kastenwand in combinatie met neutrale lakfronten op het eiland. Het karakteristieke marmeren werkblad brengt de kleuren bij elkaar en geeft een mooi zwevend effect door de greeploze fronten rondom het hele eiland. Hierdoor ligt de focus op het dikke marmeren blad, wat het de eyecatcher maakt van deze designkeuken.

Uitgebreide koffiehoek

Alle apparaten zijn van de luxe ATAG MAGNA-lijn. De ovens met het zwartbruine glas passen perfect bij het donkere hout en zijn van hoge kwaliteit. Fabiana wilde ook graag vrij zicht houden op de kastenwand, dus was de Bora Pure - een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging - de ideale oplossing. Voor de echte koffieliefhebbers ontwierp Marc ook een kleine barista corner. Het materiaal van het eiland en de kastenwand komen daarin ook weer mooi samen.

Echt marmer en indoor kruidentuin

Het echte marmeren werkblad is een brozer materiaal, maar qua uitstraling het allermooist. Wat deze keuze extra bijzonder maakt, is dat Jordy en Fabiana hun blad persoonlijk mochten uitkiezen en bekijken in de fabriek zelf. Naast het werkblad ontwierp Marc een speelse bar, die niet alleen een fijne plek is voor een praatje tijdens het koken, maar ook ruimte biedt voor hun eigen kruidentuintje. Het kriebelt bij Jordy en Fabiana om straks het maximale uit hun nieuwe keuken te halen, maar eerst zijn ze nog druk met verbouwen.

Interieur met een knipoog

Soms kun je je vinger niet leggen op een interieurstijl. En dat is ook precies de bedoeling bij Jordy en Fabiana. Hun nieuwe huis is compleet ondergedompeld in een combinatie van lichte en donkere tinten, allemaal met een warme ondertoon om alle ruimtes met elkaar te verbinden. Ze kozen bewust voor luxe en rijke materialen, zoals echt hout, velvet stoffering en inbetween gordijnen die zorgen voor zacht licht in huis. Hier en daar houden ze wel van een knipoog, zoals de toekomstige blauwe bank die op hun verlanglijstje staat en natuurlijk de groene kruidenbar in hun moderne keuken.

Bij Keukenmaxx sluiten onze keukens aan op jouw lifestyle en creëren onze designers keukens met stijl. Benieuwd hoe we dat doen? Vraag gratis ons lifestyle keukenmagazine aan met 80 pagina’s aan inspiratie.

Materialen en apparatuur die gebruikt zijn in deze keuken:

  • Apparatuur: ATAG MAGNA Lijn & BORA PURE
  • Werkblad: Tempory Brown
  • Front: Steengrijs Ultramat
  • Front: Sherwoord donker eiken
  • Quooker: Front Black

Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen, keukentrends en ervaringen van klanten?